tisdag 24 mars 2009

Rapportskrivning II

Ja vi sitter och kör på. Rad på rad. I början av förra veckan hann vi skriva lite grejer som vi upptäckte senare att vi inte får ha med i rapporten. Men sen upplyste ju handledaren om att vi skall skriva en teknisk rapport till DeLaval också. Så det var inte helt förgäves. hm, men vi räknar med att vara klara med skolans rapport den här veckan iallafall. Det har gått hyfsat bra faktiskt. Vivi sitter just nu och petar på de sista raderna av designdelen och jag har gått på det enorma kapitlet om begränsningar :o) Nä inte så farligt men om man vill kan man skriva hur mycket som helst där.

Vi träffade handledaren på väg till kontoret i morse och han berättade att han hade planer på att fixa en ny exjobbare som skall fortsätta på vårt projekt. Det är ju väldigt kul. Då känns det lite mer konkret att ha nån att skriva för. Den personen kommer ha en del hjälp av vår rapport tror jag.

Så att kontentan är: Vi siktar på redovisning 24/4 tror jag det är och vore det bara upp till oss så vore det spikat men vi hoppas på att det funkar för vår handledare på skolan också. Rapporten måste ju vara godkänd innan det är aktuellt liksom.

Vad mer? Inte så mycket. Rapportering kommer när vi är klara med rapporten.

Inga kommentarer: